Acasă » LIFESTYLE » De ce Florin Piersic Jr. nu mai vorbește cu tatăl lui. „A fost un moment de ruptură pentru că m-a durut”

De ce Florin Piersic Jr. nu mai vorbește cu tatăl lui. „A fost un moment de ruptură pentru că m-a durut”

În urmă cu un an, Florin Piersic Jr. a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a ales să împărtășească detalii despre relația sa cu tatăl său, cunoscutul actor Florin Piersic. În timpul interviului, a dezvăluit că, în prezent, nu mai poate comunica cu părintele lui, celebrul actor.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie.

El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu’, a dezvăluit Florin Piersic Junior, la Kanal D.

I-a criticat filmul

La premiera filmului „Fix Alert” din 2005, Florin Piersic a declarat că nu a reușit să înțeleagă povestea pe care fiul său a creat-o în film. În acea perioadă, Florin Piersic Jr. a dezvăluit că a regretat că l-a invitat pe tatăl său să participe la conferința de presă. „Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune.

Faptul că noi doi nu putem comunica e un lucru cu care eu m-am obișnuit și rămân cu niște mesaje pe care le am pe casete audio de la 22 – 23 de ani. Aveam un robot telefonic și el vorbea cât voia. El fiind un vorbitor îmi vorbea și îmi spunea vrute și nevrute. Am mesajele acelea și am promis că le voi mai asculta când voi avea 80 de ani.

Am zis că dacă nu se vor demagnetiza casetele alea, le ascult la 80 de ani pentru că el nu va mai fi în viață, iar eu am să fiu un moș care ascultă ce spunea taică-su și râde. O să îmi scot proteza, o pun acolo și mă distrez. Alea sunt niște momente mișto pentru că atunci el avea putere de idol.

În toate mesajele alea se juca, vorbea tâmpenii, erau multe comentarii de ale lui și erau făcute haios doar pentru mine. Nu asculta prea mult ce aveam de spus, dar știa că eu ascult și îl bucura lucrul acesta așa că îmi lăsa niște mesaje. În ziua de azi comunicarea nu mai există’, a mărturisit actorul în emisiunea amintită.

De atunci, nimic nu pare să se fi schimbat. Relația dintre cei doi este în continuare încordată și nici până în ziua de azi nu și-au vorbit.

Sursa:DCnews.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...