Acasă » LIFESTYLE » Vedete » De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman. „Am avut comentarii și din partea celor apropiați”
nomad

De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman. „Am avut comentarii și din partea celor apropiați”

Catinca Roman are 51 de ani este o mama fericită și o femeie de afaceri de success. Însă, sora Oanei Roman și și-a droit niciodată să devină soție, iar recent, aceasta a dezvăluit și care este motivul pentru care nu a făcut pasul cel mare, în cadrul emisiunii „Agenția Vip”.

„Eu am avut întotdeauna un parcurs diferit. Nu m-am căsătorit niciodată, chiar dacă am avut un copil. N-am crezut niciodată în familia standard. Nu zic nu e bine, dar nu e de mine. Pentru mine contează foarte mult întâlnirile cu oameni care îţi marchează în mod diferit anumite perioade ale vieţii’, a spus ea la Antena Stars. Catinca Roman are o fiică, pe Calina, în vârstă de 20 de ani, din relația cu dansatorul Petre Dumitrescu , component al unei trupe de stripperi, însă cei doi nu s-au căsătorit niciodată.

„La vremea respectivă, faptul că am făcut un copil necăsătorită a fost privit într-un mod dubios. Am avut comentarii și din partea celor apropiați. Acum e altceva, e cool să fii părinte singur. Am fost cerută în căsătorie, dar nici nu mi-a trecut prin cap’. „Am o prietenă care mă stresează să mă căsătoresc. N-am fost neapărat împotriva căsătoriei, dar cred că nici n-am întâlnit persoana. Am profesia de a fi părinte. Cred că nu toată lumea e făcută pentru asta. Ideal ar fi să te căsătorești cu cel mai bun prieten. În primul rând, familia mea a fost foarte deschisă. Nu au pus presiune pe noi când venea vorba despre viața privată’, a mărturisea Catinca la sfârșitul anului trecut.

Sursa www.libertatea.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

BRIGITTE L-A RECLAMAT LA POLIȚIE PE FIUL EI CĂ I-A FURAT MAȘINA. ADOLESCENTUL AR FI FOST SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR INTERZISE ȘI…

! Brigitte Sfăt l-a reclamat la Poliție pe fiul ei că i-a furat mașina. Adolescentul ...