Acasă » REGIONAL » Moldova » Decizie importantă luată de primărie pentru părinții care au copii la Grădinița cu Program Prelungit Nr.2 și Creșa Nr.1.

Decizie importantă luată de primărie pentru părinții care au copii la Grădinița cu Program Prelungit Nr.2 și Creșa Nr.1.

Primarul Dumitru Pantazi a luat decizia de a nu muta copiii în altă locație. Edilul șef a făcut un anunț pe Facebook prin care precizează faptul că a găsit altă soluție. Redăm postarea edilului șef:

„Fac astăzi un anunț important, adresându-mă în special părinților ce au copiii înscriși la Grădinița cu Program Prelungit Nr.2 și a Creșei Nr.1 cât și personalului celor două insituții. Zilele trecute m-am deplasat la obiectivele menționate mai sus, unde am găsit soluția pentru ca acești copii să nu fie mutați așa cum s-a discutat foarte mult în mass-media la Școala ”Ion Creangă”.

În acest sens, am inițiat un Proiect de Hotărâre privind darea în folosință gratuită către Consiliul de Administrație al Grădiniței cu Program Prelungit Nr.2 Pașcani a centralei termice CT6, situată în municipiul Pașcani, str. Grădiniței, proiect ce se va afla pe masa consilierilor în Ședința de Consiliul Local de zilele viitoare, aferentă acestei luni.

Astfel, bunul ce face obiectul acestei Hotărâri, va avea destinația de a produce și furniza energie termică în exclusivitate Grădiniței cu Program Prelungit Nr.2 și a Creșei Nr.1 din Municipiu. Conducerea Gradiniței va fi obligată să asigure personal autorizat pentru administrarea în condiții de siguranță a centralei CT6. Toate cheltuielile de întreținere a bunului dat în folosință gratuită vor fi suportate din bugetul Grădiniței cu Program Prelungit Nr.2”, scrie Dumitru Pantazi pe Facebook.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un nou monolit a fost descoperit. Unde a apărut de această dată?!

Alertă la nivel global. După monolitul din Utah, SUA și cel din România, un alt ...