Acasă » REGIONAL » “Dezgustător”. Luptă în cuşcă între o femeie de 63 de kilograme şi un bărbat de 240 de kilograme. Final total neaşteptat

“Dezgustător”. Luptă în cuşcă între o femeie de 63 de kilograme şi un bărbat de 240 de kilograme. Final total neaşteptat

În Rusia a fost organizată o luptă între Darina Madzyuk, o sportivă care participă la galele de MMA (Arte Marţiale Mixte), şi un youtuber cunoscut, Grigory Chistyakov.

Ciudăţenia luptei nu este dată doar de faptul că a fost dusă de o femeie şi un bărbat, chiar dacă doar ea este luptătoare în cuşcă. Ci in primul rând de diferenţa de greutate dintre cei doi. Oricum, mulţi nu au apreciat disputa!

Darina Madzyuk, 63 de kg, l-a învins pe Grigory Chistyakov, 240 kg!

Darina are 63 de kilograme, iar Grigory 240. Youtuberul a intrat plin de elan în ring şi a început să se rostogolească pe podea, pentru a arăta că are moblitate în ciuda greutăţii sale.

În timpul meciului, la un moment dat părea chiar că lupta se va sfârşi repede după ce bărbatul a reuşit o priză bună la adversara sa. Ulterior, a căzut însă în urma unui atac al Darinei şi a cerut încheierea luptei după ploaia de pumni abătută asupra lui.

Marc Goddard, cunoscutul arbitru al galelor de MMA, s-a arătat dezamăgit de o astfel de luptă şi a calificat bătaia drept “dezgustătoare, ruşinoasă şi bolnavă”.

Sursa: Digisport.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Tânăr șofer prins băut la volan de polițiștii din Târgu Frumos

Un tânăr șofer de 27 ani a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri din ...