Acasă » IT / Stiinta » Din iPhone, direct Galaxy Fold? Accesoriul prin care poţi avea un smartphone cu două ecrane va costa puţin peste 100 dolari
nomad

Din iPhone, direct Galaxy Fold? Accesoriul prin care poţi avea un smartphone cu două ecrane va costa puţin peste 100 dolari

Accesoriul prin care poţi avea un smartphone cu două ecrane va costa puţin peste 100 dolari

Finanţat pe Indiegogo, Castaway ar putea fi unul dintre cele mai versatile accesorii pentru smartphone din ultima vreme, dacă totul funcţionează conform planului gândit de un entuziast american specializat în dezvoltarea de gadgeturi electronice neconvenţionale.

Bazat pe platforma Chrome OS, Castaway este în esenţă o mini-tabletă care ia forma unei huse de protecţie pentru iPhone. Promis cu preţ începând de la 129 dolari, dispozitivul se poate conecta la orice telefon Apple începând cu iPhone 6, dar şi dispozitive Samsung începând cu Galaxy S7 şi Note 7. Compatibilitatea cu toate aceste modele ar urma să fie obţinută dezvoltând mai multe variante de carcasă, adăpostind un de 5.8 inch sau 6.3 inch. Fixarea telefonului mobil se face prin intermediul unui sistem de prindere magnetică, garantând manevrare uşoară în orice situaţie.

Mai mult decât un ecran secundar, dispozitivul Castaway rulează Chrome OS pe o platformă cu 4GB memorie RAM şi 32GB stocare internă, expandabilă. Produsul dispune de ieşire pentru căşti (jack 3.5mm), propriul acumulator şi la nevoie poate reîncărca telefonul mobil.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un asteroid a trecut pe lângă Terra la o distanţă foarte mică – VIDEO

Un asteroid a trecut pe lângă Pământ la începutul acestei săptămâni, la cea mai apropiată ...