Acasă » EVENIMENT » Doi miri, călcați de hoți după noaptea nunții la Suceava. Le-au furat 18.000 de euro

Doi miri, călcați de hoți după noaptea nunții la Suceava. Le-au furat 18.000 de euro

La nici 24 de ore după nuntă, doi tineri din Suceava au rămas fără banii primiți în dar la petrecere, aproape 18.000 de euro.

Hoții au acționat la pont, bănuiesc mirii, care, după tot necazul, au rămas și cu datorii, făcute pentru organizarea evenimentului.

Jaful a avut loc în cartierul Zamca din Suceava, sâmbătă după-amiază. Cu o seară înainte, cei doi tineri – 30 și 26 de ani, au făcut nunta mult visată, la care au primit în dar 17.800 de euro.

Banii i-au păstrat în apartamentul în care locuiesc, la etajul I al unui bloc, iar ei au plecat la petrecerea care a durat până seara tarziu.

Când s-au întors acasă, tot apartamentul era răvășit, iar fereastra de la bucătărie deschisă.

Alex Berariu, mire: „Când am deschis ușa am găsit în casă totul răvășit, toate aruncate și toate distruse prin casă. Ne-am dus direct în punctul unde erau banii, nu i-am găsit. Hoțul i-a găsit într-un final, după ce a răscolit toată casa”.

Tinerii au sunat la 112, iar un echipaj de poliție a venit și a strâns probe pentru prinderea hoților. Indivizii însă nu au fost identificați.

Alex Berariu, mire: „Am rămas păgubiți. Un start foarte prost după nuntă”.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: „S-a stabilit că în cursul zilei de 30 iulie, bărbatul a plecat de acasă, a lăsat un geam rabatat pe spate la apartamentul său. Acesta a fost forțat de persoane necunoscute, care au intrat și au sustras o sumă de bani. Sunt continuate cercetările”.

Acum, tinerii încearcă să-și achite datoriile cu care au rămas după nuntă.

sursa: stirileprotv

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Șofer băut surprins pe străzile din comuna Mogoșești Siret

Un bărbat de 60 ani a fost surprins de polițiștii rutieri în timp ce conducea ...