Acasă » REGIONAL » Harlau » Dosar penal pentru un tânăr din comuna Deleni, prins la volan deși nu avea permis. Nici proprietara mașinii nu a scăpat de sancțiune
nomad

Dosar penal pentru un tânăr din comuna Deleni, prins la volan deși nu avea permis. Nici proprietara mașinii nu a scăpat de sancțiune

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Deleni. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, a fost identificată o femeie, de 42 de ani, din comuna Deleni, iar din cercetări s-a stabilit faptul că aceasta i-ar fi încredințat autoturismul tânărului de 21 de ani, deşi ar fi cunoscut faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere.

 

Cercetările continuă.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Ce trebuie să știe cei care merg la ștrand pe timpul pandemiei. Recomandările date de autorități

Temperaturile ridicate le-au amintit celor care nu au plecat în concediu de ștranduri și piscine. ...