Acasă » CULTURAL » Două cărţi noi din universul „Harry Potter” vor fi publicate în octombrie
pmp

Două cărţi noi din universul „Harry Potter” vor fi publicate în octombrie

În luna octombrie a acestui an vor fi publicate două cărţi noi inspirate din universul „Harry Potter”, pentru a marca a 20-a aniversare a acestei serii literare celebre, potrivit Reuters.

Cele două noi volume vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii organizată de British Library, la Londra, în luna octombrie a acestui an şi va rămâne deschisă până în februarie 2018, potrivit reprezentanţilor editurii britanice Bloomsbury.

Cititorii care vor lectura volumul „Harry Potter: A History of Magic – The Book of the Exhibition” vor putea să exploreze programa Şcolii de Magie Hogwarts, unde a studiat personajul Harry Potter. Ambele volume, editate de British Library, vor include schiţe şi pagini extrase din manuscrisele scriitoarei J.K. Rowling ce nu au mai fost niciodată prezentate în public.

Pe data de 26 iunie s-au împlinit 20 de ani de la lansarea volumului „Harry Potter şi Piatra Filozofală”, prima dintre cele şapte cărţi din seria „Harry Potter”, care s-au vândut în aproximativ 450 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în nu mai puţin de 29 de limbi.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cheltuieli mai mari de Zilele Municipiului Pașcani în acest an, din cauza alegerilor

Un eveniment mult așteptat de pășcăneni, criticat de Marius Pintilie când se afla în funcția ...