Acasă » REGIONAL » Moldova » Două cartiere din Pașcani rămân fără apă. Probleme cu furnizarea apei este și la Cotnari

Două cartiere din Pașcani rămân fără apă. Probleme cu furnizarea apei este și la Cotnari

Furnizarea apei potabile este întreruptă în cartierele Boșteni și Sodomeni din Pașcani. În vederea remedierii unei avarii apărută la Statia de pompare a apei Hăznășeni, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă vineri 6 decembrie 2019, până la ora estimată 14.00, către utilizatorii din cartierele Boșteni și Sodomeni (municipiul Pașcani). Pentru a elimina cat mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă până vineri 06.12.2019, până în jurul orelor 16:00, către utilizatorii din localitățile Hodora, Iosupeni și Bahlui din comuna Cotnari.
Pentru a elimina cât mai rapid disconfortul utilizatorilor, APAVITAL S.A. a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...