Acasă » REGIONAL » Moldova » Două defibrilatoare au ajuns în posesia Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Costurile au fost suportate din bugetul Primăriei
nomad

Două defibrilatoare au ajuns în posesia Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Costurile au fost suportate din bugetul Primăriei

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani a achiziționat două defibrilatoare, în urma amendamentelor aduse la bugetul de investiții a Primăriei pe anul în curs. Potrivit celor din administrația locală, aparatele au fost deja instalate și puse în funcțiune. Pe lângă cele două achiziționate, unitatea medicală din Pașcani mai dispune de alte 6 aparate.

„Primăria Municipiului Pașcani a virat sumele necesare în urma achiziționării a două defibrilatoare din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, conform amendamentelor aduse la Proiectului de buget și lista de investiţii pentru anul 2020.

Prin urmare, aparatele vor veni în completarea dotării unor secții importante din cadrul unității medicale, acolo unde erau necesare. Ele au fost deja instalate și puse în funcțiune.

În acest moment, la Spitalul Municipal Pașcani sunt funcționale opt defibrilatoare. Patru la Compartimentul de Primiri Urgențe, două la Anestezie Terapie Intensivă, unul la Medicină Internă și unul la Pediatrie.

Tot zilele acestea au fost virați banii în conturile unității medicale pentru noua aparatură medicală achiziționată recent, necesară funcționării spitalului. La Unitatea medicala urmează să ajungă și trei sisteme de ventilație și monitorizare respiratorie.

În această perioadă Primăria Municipiului Pașcani a sprijinit financiar unitatea medicala cu suma de 680 000 lei”, precizează conducerea Primăriei Pașcani.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit în Constanța

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, ...