Acasă » REGIONAL » Moldova » Două zile de controale în Târgu Frumos cu amenzi de peste 40.000 lei. 17 șoferi au rămas pietoni

Două zile de controale în Târgu Frumos cu amenzi de peste 40.000 lei. 17 șoferi au rămas pietoni

În perioada 7 – 9 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acționat, pe raza de competență, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice.

Au fost controlate 150 de autovehicule şi au fost legitimate 165 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 44.950 de lei, dintre care 44 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice și 11 pentru alte abateri. De asemenea, au fost reținute 17 permise de conducere. Spre exemplu, un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Iaşi, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe DE 583, cu viteza de 166 km/h control radar, sectorul de drum fiind limitat la 100 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002.

Sursa: IPJ Iași

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dosar penal pentru un bărbat din Scobinți pentru trei bidoane de țuică

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit ...