Acasă » REGIONAL » Moldova » Dr. Costică Pânzaru a decedat. Mesaje de condoleanțe din partea cunoscuților

Dr. Costică Pânzaru a decedat. Mesaje de condoleanțe din partea cunoscuților

Fostul manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, cetățean de onoare al pașcaniului, a încetat din viață, la vârsta de 68 ani. Tragedia s-a petrecut astăzi, din cauza unor probleme de sănătate. Din primele informații obținute, se pare că dr. Costică Pânzaru a suferit o hemoragie esofagiană, generată de varice esofagiene. Acesta s-a simțit rău de aseară însă nu a vrut să vină la spital. Astăzi, a fost adus de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani însă nu a mai putut fi salvat.

Costică Pânzaru a fost cel mai longeviv manager al spitalului municipal. În perioada cât a condus unitatea medicală au fost implementate proiecte importante care au sprijinit și îmbunătățit sistemul medical. Pe rețelele de socializare au fost postate numeroase mesaje de condoleanțe din partea cetățenilor sau autorităților locale.

„Cu regret anunțăm faptul că astăzi fostul manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, cetățean de onoare al municipiului nostru, Dr. Costică Pânzaru a încetat din viață. Sincere condoleanțe familiei și apropiaților acestuia!”, precizează Primăria Pașcani.
Condoleanțe familiei!

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

  1. Dumnezeu să-l ierte.
    Dar mare cetățean de onoare a mai fost. Își înșela soția ani de zile cu o asistenta din spital. Își băga și își scotea de nenumărate ori când vorbea cu subordonații fie ei femei sau barbati. Fie că trebuia să fii operat de dumnealui sau daca ai fi vrut sa ocupi un post in spital, trebuia să mergi cu plicul plin. Fapte foarte onorabile, într-adevăr.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...