Acasă » POLITIC » Dragnea, cu gândul la prezidențiale: Iohannis nu e greu de bătut
thomplast

Dragnea, cu gândul la prezidențiale: Iohannis nu e greu de bătut

O decizie în PSD privind candidatul la alegerile prezidenţiale va fi luată după scrutinul pentru Parlamentul European, a declarat, joi seară, liderul social-democrat Liviu Dragnea, adăugând, în context, că “Iohannis nu e greu de bătut”.

“Iohannis nu e greu de bătut, pentru că Iohannis nu a făcut nimic patru ani şi jumătate, nu a făcut decât rău, blocaje, blocaje, blocaje (…). Cu ce vrea să rămână în istorie în afară de relele făcute, minciunile permanente, incitarea la ură, la violenţă, la proteste, la dezordine socială? O să rămână cu referendumul ăsta inutil “, a susţinut Dragnea.

Fiind întrebat dacă regretă că PSD nu l-a suspendat din funcţie, acum un an sau acum şase luni, pe Klaus Iohannis, liderul social-democraţilor a răspuns: “Nu, nu era de suspendat, pe de-o parte. Pe de altă parte, colegii de la ALDE nu au fost niciodată de acord să-l suspendăm pe Iohannis, deci, până la urmă e şi o chestiune aritmetică. Noi am spus la un moment dat că s-ar putea să fim nevoiţi să ajungem acolo, dar noi singuri nu avem majoritate, doar în Senat avem majoritate singuri”.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Start pentru strângerea de semnături pentru Alegerile prezidențiale

Alegerile prezidențiale sunt tot mai aproape, iar 12 octombrie este data la care începe oficial ...