Acasă » LIFESTYLE » Drogurile și alcoolul fac ravagii printre vedete. Starurile cu aceleași probleme ca și Mathew Perry

Drogurile și alcoolul fac ravagii printre vedete. Starurile cu aceleași probleme ca și Mathew Perry

Celebritatea vine la pachet pentru vedete cu multe insecurități, frustrări și alte sentimente negative, spun psihologii. Acesta este și motivul pentru care multe vedete cad în patima viciilor.

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri de vedete care au trecut prin dependență, este cel al actorului Robert Downey Junior. Acesta ajunsese în pragul de a-și rata cariera din pricina alcoolului. Cu toate acestea în 2003 a decis să se lase și i-a reușit. Din acel moment cariera sa a înflorit, iar acum întruchipează unul dintre cele mai îndrăgite personaje Marvel.

Nici Angelina Jolie nu a fost ferită de problemele cu alcoolul și chiar cu drogurile. Ea ajunsese să consume chiar și heroină și a fost internată pentru 72 de ore la Psihiatrie. A încercat chiar să se și sinucidă de câteva ori, dar a fost salvată la timp. În cele din urmă a renunțat la vicii. Ba mai mult, unul dintre motivele divorțului de Brad Pitt a fost acela că actorul ajunsese să fie dependent de alcool și droguri.

S-a făcut chiar și o investigație FBI pe această temă. Până la urmă cei doi au divorțat, iar actorul s-a lăsat de alcool și droguri la timp.

Multe vedete și-au găsit sfârșitul din cauza dependențelor

Un alt caz celebru de vedete dependente este cel al Madonei. Cunoscuta vedeta a trecut prin momente cumplite chiar și în urmă cu câteva luni, din cauza consumului de substanțe interzise. Elton John este un alt exemplu de voință.

Artistul a comentat în mai multe rânduri că a fost dependent de alcool și de droguri. A reușit să se lase după ce un prieten de-al lui și a pierdut viața fix din aceste motive.  Printre cei care nu au fost la fel de norocoși și nu au scăpat de dependențe la timp se numără și solistul de la Linkin Park.

Acesta s-a confruntat cu dependența de substanțe interzise și în cele din urmă s-a sinucis. Același lucru l-a făcut si prietenul lui, rockerul Chris Cornell, care cu o lună înainte și-a pus capăt zilelor. Amy Whinehouse este o altă celebritate care și-a găsit sfârșitul din cauza substanțelor interzise.

Mai multe pe EVZ.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...