Acasă » REGIONAL » Iasi » Ea a găsit 20.000 euro în parcarea unui mare magazin! „Cum să-i iau? Nu i-am muncit“

Ea a găsit 20.000 euro în parcarea unui mare magazin! „Cum să-i iau? Nu i-am muncit“

O poveste teribilă în parcare la Carrefour, cu un portofel cu 20.000 de euro. Acesta a fost pierdut de o femeie de 64 de ani, apoi găsit de o tânără vânzătoare de ziare în parcare. Păgubita a reclamat că i-au fost furaţi, în timp ce găsitoarea îi preda Poliţiei. Până la urmă, cele două femei s-au îmbrăţişat şi s-au pupat.

 

O femeie de 64 de ani, de loc din Holboca, a avut un noroc cât carul, după un ghinion teribil: a pierdut joia trecută o borsetă cu aproape 20.000 de euro în parcarea de la Carrefour Felicia. Femeia tocmai schimbase suma în euro, la un centru de schimb valutar din incintă, şi a pierdut borseta în care se aflau banii chiar în timp ce se deplasa către maşina sa, în parcare. În ciuda sumei imense, aceasta nu a observat lipsa banilor decât după o perioadă re­lativ mare de timp, când a mers imediat la Poliţia Municipiului Iaşi, unde a reclamat furtul banilor. Poliţiştii au cerut a doua zi înregis­trările video reprezentanţilor complexului comercial, fără să ştie că vineri, tot a doua zi după pierderea banilor de către femeia din Holboca, geanta acesteia a fost găsită de către o tânără în vârstă de 30 de ani, care lucrează în parcare, unde vinde ziare. Aceasta a ţinut însă la ea banii până luni, când a mers la Poliţie şi i-a predat. Tânăra care i-a găsit se numeşte Ana Maria Manole.

„Am văzut borseta, m-am uitat în ea şi am observat o groază de bani acolo. Luni am dus-o la Poliţie, iar acolo m-au felicitat. Femeia care i-a pierdut m-a luat în braţe. Nu i-am luat, pentru că ştiam că nu i-am muncit eu“, ne-a spus ieri femeia care a găsit banii. „Pe 10 februarie, la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi s-a prezentat o tânără de 30 de ani, din municipiul Iaşi, care a predat poliţiştilor un portofel cu bani. Aceasta a declarat poliţiştilor că a găsit portofelul în parcarea unui centru comercial din municipiul Iaşi, iar în interior se afla suma de 19.160 de euro. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că portofelul aparţine unei femei de 64 de ani, din comuna Holboca. Citeste mai multe pe ziaruldeiasi.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Autoturism în flăcări la Ruginoasa

Un autoturism marca Volkswagen a ars aproape în totalitate. Neplăcutul eveniment a avut loc în ...