Acasă » REGIONAL » Moldova » Etapele modernizării pieței agroalimentare din zona Vale. S-a lansat procedura de achiziție publică

Etapele modernizării pieței agroalimentare din zona Vale. S-a lansat procedura de achiziție publică

Comunicat. Primăria Municipiului Pașcani anunță că joi 23.07.2020 a fost lansata procedura de achizitie publica  pentru – Prestarea de servicii de proiectare, asistenta tehnica si executia de lucrari pentru obiectivul de investitii ”REAMENAJARE PIATA STRADA CEFERISTILOR NR 4 IN MUNICIPIUL PASCANI, JUDETUL IASI”. Termen de depunere a ofertelor este data de 19.08.2020. Valoarea estimată fără TVA fiind de 6.342.393 lei. Termenele de executie servicii de proiectare – 2 luni si executie lucrari – 30 luni.

5 obiective care se vor realiza in cadrul proiectului:

Obiectiv 1 – Cladire C1 –Se propune realizarea unei constructii noi care sa asigure desfasurarea activitatii specifice unei piete agroalimentare cu respectarea cerintelor de calitate si vor avea regim de inaltime Parter. In interiorul cladirilor sunt propuse spatii comerciale, spatii administrative si spatii tehnice specifice functionarii unei piete agroalimentare (produse agro-alimentare).

Obiectiv 2 – Cladire C2  – Se propune reabilitare cladire C2 existenta prin reabilitare si modernizare si de asemenea prin recompartimenare interioara prin care sa se poata realiza in conditii optime activati de comert de tip bazar.

Obiectiv 3 – Cladire C3 – Se propune reabilitare cladire C3 existenta prin reabilitare fatade si schimbare invelitoare prin care sa se poata realiza in conditii optime activati de comert.

 Obiectiv 4 – Cladire C4 – Se propune reabilitare cladire C4 existenta reabilitare fatade si schimbare invelitoare prin care sa se poata realiza in conditii optime activati de comert.

 Obiectiv 5 – Amenajare teren si parcare – Se propune amenjarea terenului aferent prin pavare cu pavele si amenajare alei si locuri de parcare.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Polițiștii ieșeni au reținut 5.918 permise de conducere în anul 2020. Bilanț pe anul 2020

Comunicat. În urma analizei situaţiei operative pe raza judeţului Iaşi, din anul 2020, cu privire ...