Acasă » Administratie » Extindere rețea de apă și canalizare pentru comuna Moțca

Extindere rețea de apă și canalizare pentru comuna Moțca

O investiție majoră pentru comuna Moțca: extinderea rețelei de apă și canalizare devine realitate. Primarul comunei, Constantin Serioja Hobincă, a anunțat pe rețelele de socializare că un proiect semnificativ este în curs de a fi pus în aplicare. Acest proiect implică extinderea infrastructurii locale a apei și canalizării cu o investiție totală care se ridică la 1 milion de euro.

Asocierea „OCSA CONSTRUCTII ȘI INFRASTRUCTURA SRL = AUTOPRIMA SERV SRL” este responsabil pentru execuția acestei lucrari majore care va începe din luna martie. Proiectul este derulat prin intermediul ARSACIS sub Programului Operaţional Infrastructura Mare (P.O.I.M.). Extinderea va acoperi un total de 6.902 metri liniari în satul Moţca și include construirea a 8 spauri.

Această dezvoltare este binevenită mai ales având în vedere că urmează să se asfalteze anumite zone din comună. Astfel, rezidenţii vor beneficia nu doar de un acces îmbunatăţit la utilitati esenţiale precum apa şi sistemul de canalizare, ci şi drumuri asfaltate.

Primarul Hobincă le-a mulţumit localnicilor pentru răbdarea lor pe parcursul ultimilor 12 ani și i-a asigurat că demersurile sale sunt sincere și concentrate pe dezvoltarea comunități locale. În ciuda ritmului adesea lent al implementării proiectelor în România , acest lucru reprezintă o dovadă clară că persistenţa dar și eforturile susținute pot duce la schimbări pozitive.

„O altă veste bună vă aduc, despre un proiect despre care vă spun de mult timp, în valoare de 1.000.000 de euro: Asocierea „OCSA CONSTRUCTII ȘI INFRASTRUCTURA SRL=AUTOPRIMA SERV SRL” va începe din luna martie executarea proiectului derulat de ARSACIS prin P.O.I.M. pentru Extindere apă și canalizare în județul Iași – axa 6 – Cristesti – Tatarusi – Valea Seaca -Lespezi – LOT 1 – pe 6.902m liniari în satul Moțca și care cuprinde construirea a 8 spauri.
Este binevenit în contextul în care va urma în anumite zone asfaltarea. DOAMNE-AJUTĂ!+ Mulțumesc pentru că ați avut răbdare, timp de 12 ani… și nu m-ați considerat mincinos când spuneam că se va face… . Acesta este ritmul de derulare a proiectelor în România… indiferent de voința primarilor… dar mai bine mai târziu, decât niciodată”, a precizat primarul comunei Moțca, Constantin Serioja Hobincă pe rețelele de socializare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

S.C. CLP ECOSERV S.R.L. Pașcani angajează auditor intern cu program part-time

S.C. CLP ECOSERV S.R.L., anunță public dorința de extindere a echipei prin angajarea unui Auditor ...