Acasă » CULTURAL » Festivalul de Film de la Berlin va avea loc în 2020 după galele premiilor BAFTA şi Oscar
thomplast

Festivalul de Film de la Berlin va avea loc în 2020 după galele premiilor BAFTA şi Oscar

Festivalul de Film de la Berlin va fi mutat la finalul lunii februarie, în 2020, după galele premiilor BAFTA şi Oscar. Perioada în care va avea loc a 70-a ediţie a Berlinalei este 20 februarie – 1 martie, scrie news.ro.

 

Gala premiilor BAFTA are loc, în mod tradiţional, în prima duminică a Berlinalei, iar cea a premiilor Oscar, după ce Festivalul de la Berlin se încheie.

 

După ce Academia Americană de Film a anunţat că gala din 2020 va avea loc cu două săptămâni mai devreme decât de obicei, pe 9 februarie, organizatorii Berlinalei au decis să modifice perioada festivalului.

 

Mutarea galei premiilor Academiei Americane de Film a făcut ca mai multe organizaţii să îşi schimbe planurile. Academia Britanică de Film a mutat gala BAFTA înaintea Oscarurilor, pe 2 februarie, Sindicatul Actorilor Americani (SAG) va acorda premiile pe 26 ianuarie, iar cel al producătorilor, pe 18 ianuarie.

 

Cea de-a 70-a ediţie a Berlinalei va fi prima sub îndrumarea directorului artistic Carlo Chatrian, care îşi va aduce o parte din echipa de la Locarno, după cum a anunşat Variety. Marietta Rissenbeek, directoarea German Films, va fi director executiv al festivalului.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Şase destinaţii pentru celebrarea Paştelui în 2019: Târguri de vechituri şi mâncare tradiţională, dar şi un festival al primăverii

Paştele este sărbătorit în familie, dar aceasta poate să călătorească oriunde în lume pentru a ...