Acasă » REGIONAL » Moldova » Finanțiști pășcăneni au deschis ghișeele pentru încasarea taxelor și impozitelor pe anul în curs

Finanțiști pășcăneni au deschis ghișeele pentru încasarea taxelor și impozitelor pe anul în curs

Începând cu ziua de ieri, pășcănenii își pot achita taxele și impozitele la ghișeele Finanțelor publice locale Pașcani. Reprezentanții Primăriei anunță faptul că cei care nu au timp să stea la rând sau nu pot ajunge la ghișee, pot achita dările prin Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar.

Stimați cetățeni, vă informăm că începând de astăzi, 08 ianuarie 2020 se pot achita taxele și impozitele locale. Cei care-și achită dările către bugetul local până la data de 31 martie 2020 beneficiază de o bonificație de 10% în cazul impozitului pe clădiri, pe mijlocul de transport, pe teren. Taxele și impozitele locale se pot achita direct la casierie instituției de finanațe, în timpul programului de lucru (vezi foto) sau on-line prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar, la adresa www.ghiseul.ro”, precizează cei de la Primăria Pașcani.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mii de țigări confiscate în fieful contrabandiștilor din Târgu Frumos

O nouă captură de țigări de contrabandă în orașul Târgu Frumos. Este aproape imposibil ca ...