Acasă » REGIONAL » Moldova » Fonduri prin CNI pentru reabilitarea a două drumuri importante în comuna Mogoșești-Siret

Fonduri prin CNI pentru reabilitarea a două drumuri importante în comuna Mogoșești-Siret

Aproximativ 6 km de drum din comuna Mogoșești-Siret va fi asfaltat cu fonduri provenite de la Guvernul României. Compania Națională de Investiții (CNI) a aprobat sumele necesare pentru reabilitarea a două drumuri de pe raza comunei, unul din satul Mogoșești-Siret iar celălalt din satul Muncelu de Sus. Lungimea totală pentru cele două loturi este de 5.979, ele aflându-se la ora actuală într-o stare dezastruoasă din cauza inundațiilor. În cazul în care nu se intervine în reabilitarea lor, riscul ca acestea să devină impracticabile la o viitoare inundație este iminent. Licitația pentru reabilitarea celor două tronsoane va avea loc în data de 10 noiembrie iar firma care va avea prețul cel mai mic pe proiect va fi desemnată câștigătoare.

„Proiectul privește asfaltarea a unei lungimi de 6 km de drum afectat de inundații. Ce a ținut de noi, cei de la primărie, am depus toată documentația la CNI (Compania Națională de Investiții – n.r.). Suntem luați în evidență și tot ce mai este necesar e acordul de finanțare a ordinului de ministru. Apoi se trece la proceduri de licitații  și execuție a lucrării”, a declarat în urmă cu câteva săptămâni pentru Jurnalul Regional primarul comunei Mogoșești-Siret, Damian Butnariu.

De precizat faptul că străzile vizate sunt: str. Eroilor, Oituz, Bisericii și Sf. Nicolae din satul Muncel. Mai urmează străzile Elena Doamna, Regina Maria și Eternității.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

DOC | Propuneri aduse la „Lista de investiții” a bugetului pășcănean de către consilierul local PMP Sorin Olariu. Iată ce proiecte vizează

Au început să fie făcute propuneri pentru „Lista de investiții” pe anul 2021 la Bugetul ...