Acasă » EVENIMENT » Forfotă printre polițiștii ieșeni, în ultimele 24 ore
pmp

Forfotă printre polițiștii ieșeni, în ultimele 24 ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 80 de solicitări ale cetățenilor și au constatat peste 200 de fate contravenționale. La data de 22 mai a.c., polițiștii au acționat, la nivelul județului Iași, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 4 acțiuni și au intervenit la 84 de evenimente, dintre care 75 au fost sesizate de către cetățeni prin 112.

Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat un număr total de 241 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 98.220 lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței rutiere și au scos din trafic un număr total de 30 conducători auto care reprezentau un pericol pentru ceilalți participanți. Dreptul acestora de a conduce autovehicule le-a fost suspendat conform legii pe o perioadă determinată.

Totodată, în urma verificărilor efectuate pe drumurile publice, s-au oprit din circulație un număr total de nouă autovehicule care nu prezenta siguranța necesară. Certificatelor lor de matriculare li s-a retras până la remedierea problemelor identificate.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Controale în județul Iași. Amenzi de peste 140 000 lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii ieșeni au intervenit în peste 150 de situații solicitate ...