Acasă » REGIONAL » Moldova » Fostul senator Florin Constantinescu revine pe scena politică. Rocadă în PSD Pașcani?

Fostul senator Florin Constantinescu revine pe scena politică. Rocadă în PSD Pașcani?

Social democratul Florin Constantinescu revine pe scena politică după o perioadă lungă de timp în care a stat deoparte. Fostul parlamentar pare să vizeze o funcție importantă însă nu dorește deocamdată să facă comentarii pe subiect. Într-un discurs susținut la evenimentul de duminică care a avut loc la Vânători, Florin Constantinescu a precizat că și-a „propus să nu mai vorbească în public o perioadă de timp dar nu a scăpat”. „Probabil voi reveni”, a spus fostul senator.

Luat la întrebări de reporterii Jurnalul Regional, Florin Constantinescu nu a dorit să facă comentarii pe subiect. Însă a recunoscut faptul că în curând va reveni în atenția publică pe o funcție importantă. În spațiul public au apărut o serie de comentarii cum că actualul primar Dumitru Pantazi nu-și mai dorește un mandat în funcția de primar al municipiului Pașcani. Astfel că există varianta ca Florin Constantinescu să fie numit candidat PSD la alegerile locale din anul viitor.

Nici primarul Dumitru Pantazi nu a comentat prea mult subiectul. „Apar fel și fel de variante. Sunt analize jurnalistice politice. Este prea devreme să discutăm despre asta. Nu m-am gândit încă și nu m-am decis ce voi face”, a declarat primarul Dumitru Pantazi. În varianta în care Constantinescu ar candida la funcția de primar al municipiului, Dumitru Pantazi ar ținti o funcție în Parlamentul României.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un nou monolit a fost descoperit. Unde a apărut de această dată?!

Alertă la nivel global. După monolitul din Utah, SUA și cel din România, un alt ...