STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Harlau » Fostul viceprimar din Harlau nu se mai afla sub control judiciar
pmp

Fostul viceprimar din Harlau nu se mai afla sub control judiciar

Judecătorii ieşeni au decis ieri ca fostul viceprimar al oraşului Hârlău, Florin Ţăpu­şă, judecat într-un dosar în care inculpat este şi fostul primar, să fie cercetat în stare de libertate.

Magistraţii au decis să îi revoce controlul judiciar impus lui Ţăpuşă, acesta nemaifiind astfel nevoit să dea cu subsemnatul, periodic, la Poliţie. „Este o de­cizie pe care o aşteptam“, a comentat avocatul Robert Amun­tencei, apărătorul lui Ţă­puşă. „În cursul anului 2015, inculpatul Ţăpuşă Florin a efectuat operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia de viceprimar al oraşului Hârlău, în sensul că, în calitate de administrator de fapt a două societăţi comerciale, s-a implicat în nego­cierea şi încheierea de contracte, a ţinut legătura cu consultanţi ai firmei, a primit comenzi în numele firmelor şi a efectuat plăţi către anga­jaţi“, au mai arătat procurorii, referitor la acuzaţia adusă lui Ţăpuşă.

Anchetatorii au mai notat că viceprimarul ar fi ajutat o cunoştinţă să treacă un drum ce avea barieră fără a plăti taxele aferente, dar şi că ar fi folosit un angajat al primăriei în interes personal. Sursa: ziarul de iasi

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...