Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | Caruselele distruse din parcuri, în atenția coordonatorului Pro România Pașcani. Parcuri noi în suburbii
nomad

FOTO | Caruselele distruse din parcuri, în atenția coordonatorului Pro România Pașcani. Parcuri noi în suburbii

Coordonatorul zonal al partidului Pro România Pașcani, Cristian Rățoi a demarat o campanie de reabilitare a caruselelor din spațiile de joacă de pe raza municipiului Pașcani. Primul vizat a fost un carusel din cartierul Micro 1. Acesta a fost reparat, vopsit și dat în folosința micuților. Cheltuiala necesară a fost suportată din buzunarul propriu iar din echipă au făcut parte oameni simpli, binevoitori, care au dorit să aducă un zâmbet pe chipul copiilor.

„Dintr-un carusel care candida la ,,fier vechi” am realizat unul aproape nou. Cu puțină muncă am adus zâmbetul pe chipul copiilor din cartierul ,,Micro 1″. Asta pentru că știm cum, cu resurse minime, dar mai ales pentru că VREM să facem. Noi suntem PRO România, PRO copii, PRO tineri și PRO oameni. O zi bună”, precizează Cristian Rățoi într-o postare pe Facebook.

Contactat telefonic de reporterii Jurnalul Regional, liderul Pro România a precizat faptul că are în plan să înființeze în suburbiile municipiului spații de joacă pentru cei mici. Însă, precizează acesta. are nevoie de sprijin și din partea cetățenilor. „Îmi doresc să înființez spații de joacă și în suburbii. La ora actuală nu există nici unul deși sunt destui de mulți copii iar de locații nici nu se pune problema. Am discutat cu niște firme și am cerut niște oferte de preț. Pentru început o să încerc să fac un parc din cheltuiala proprie, atât cât pot, iar dacă mai sunt cetățeni care ar dori să se alăture ar fi mai bine. Eu sunt deschis la discuții, păreri, numai să facem ceva frumos”, a precizat, printre altele, Cristian Rățoi.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit în Constanța

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, ...