STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Cinci cupluri de batrani au trecut prin momente de nedescris datorita primarului din comuna Todiresti
pmp

FOTO | Cinci cupluri de batrani au trecut prin momente de nedescris datorita primarului din comuna Todiresti

Momente emotionante pentru cinci cupluri de batrani din comuna Todiresti. In urma cu cateva zile, acestia au avut posibilitatea de a se afla intr-o situatie induiosatoare. Mai precis, primarul Ovidiu Droanca a luat decizia de a premia cuplurile din comuna care au implinit 50 ani de casnicie. Cunoscuta ca „Nunta de aur”, edilul sef i-a premiat pe acestia in Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Todiresti.

„In cursul zilei de duminica, 15 august, am premiat cinci cupluri din comuna care au implinit 50 ani de casnicie. A fost un moment foarte frumos. Spun asta pentru ca nu ma asteptam ca acele cupluri sa fie atat de emotionate si sa ne multumeasca pentru simplul fapt ca am organizat un astfel de eveniment”, a declarat primarul Ovidiu Droanca.

Edilul sef a mai precizat faptul ca evenimentul a decurs in primul rand cu oficierea unei slujbe omagiate de trei preoti din comuna.

„Ne-am dorit ca premierea sa fie facuta in ordinea in care facut casatoriile acum 50 ani. Au fost felicitate cuplurile: Asaftei Ion si Mihaela; Buzatu Neculai si Maria; Paslaru Ion si Maria; Pascal Petria si Verginia si Manolache Vasile si Elena. Toate cuplurile au primit cate un buchet de flori, o diploma si suma de 500 lei”, a incheiat edilul sef al comunei Todiresti, promotorul evenimentului.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...