Acasă » EVENIMENT » FOTO: Directorul Școlii Profesionale Tătăruși, prins de elevi dormind la catedră

FOTO: Directorul Școlii Profesionale Tătăruși, prins de elevi dormind la catedră

Directorul Școlii Profesionale din Tătăruși, Ion Ghiban, a fost surprins de elevii unei clase la care preda în timp ce dormea la ora de curs. Din imaginile surprinse se poate observa cum cadrul didactic stă cu ochii închiși în timpul orei, iar în unul dintre filmulețe acesta pare că a adormit cu telefonul la ureche, scrie Ziaruldeiași.ro.

Cadrul didactic este Profesor de Educaţie tehnologicǎ, grad didactic I. A absolvit Liceul  Internat „Costache Negruzzi” , promoţia 1974. Este absolvent al Facultății de Electrotehnicǎ, Universitatea Tehnicǎ „Gh. Asachi” din Iaşi și al Facultății de Știinţe Economice de la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi. Are urmate cursuri Postuniversitare de Educaţie tehnologicǎ la Universitatea Tehnicǎ ,”Gh. Asachi” din Iaşi

Ziarul de Iași a solicitat o reacție oficială din partea Inspectoratului Școlar Județean Iași, reprezentanții instituției precizând că astăzi o echipă a inspectoratului va merge pe teren pentru a analiza situația. „ Reprezentanți ai Inspectoratului Județean Iași vor merge astăzi la Școala  Profesională Tătăruși, vor analiza situația semnalată și apoi vom oferi un punct de vedere”, a precizat Antonina Bleorț, inspector școlar și purtător de cuvânt al ISJ Iași.

Imaginile au aparut in spatiul public ieri si nu e clar decocamdată dacă acestea sunt recente. În cazul în care imaginile sunt de la inceputul noului an scolar, problematic ar fi si ca niciun elev nu poarta masca, in frunte cu profesorul.

Sursa: Ziaruldeiași.ro

VIDEO puteți vedea pe pagina de Facebook Clubul tatarusenilor de pretutindeni

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Tânăr din Ciohorăni reținut de polițiștii pășcăneni pentru conducerea unei mașini deși nu avea permis

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au ...