Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Donatii importante pentru familia a carui apartament a ars in urma unui incendiu
pmp

FOTO | Donatii importante pentru familia a carui apartament a ars in urma unui incendiu

Un grup de oameni din Pascani au oferit o mana de ajutor familiei Zabulic, a carui apartament a ars zilele trecute de la o candela. La initiativa tanarului consilier local Andrei Riznic, atat persoane fizice, oameni simpli, cat si cateva societati comerciale din Pascani au donat bani sau materiale.

„Prima transa de materiale (usi, var, sanitare, etc.) a ajuns la doamna la care i-a loc foc apartamentul. Urmeaza maine sau poimaine restul. Vreau sa multumesc urmatoarelor persoane fizice si juridice, care au raspuns provocarii: Sc Lorimer, New Art Caffe, Trattoria Incanto, Sc EmiMat, Pim Invest, Danu Ioan, Andrei Zaharia si Sc Vitacarm. Inca mai este nevoie de ajutor…”, a precizat Andrei Riznic, cel care a initiat acest demers.

„Au fost aduse de catre domnul Riznic materiale de constructii, sanitare si tamplarie. Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale atat dumnealui cat si celoralti care au contribuit pentru a ajuta la refacerea apartamentului. Aceste materiale sunt foarte importante pentru ca deja am inceput sa ne apucam de refacut apartamentul. Am mai cumparat si noi, atat cat am putut, materiale, mai avem nevoie, insa le multumim pentru sprijinul acordat”, ne-a precizat Gabriel Zabulic.

Amintim faptul ca nu cu mult timp in urma un apartament de la etajul 3 al blocului C9, zona Vale, a ars in totalitate din cauza unei candele. Din fericire nu au existat victime ci pagube materiale importante.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...