Acasă » Administratie » FOTO | Lucrări nesemnalizate corespunzător pe suburbia Boșteni. Pagube majore pentru proprietarul unei mașini
pmp

FOTO | Lucrări nesemnalizate corespunzător pe suburbia Boșteni. Pagube majore pentru proprietarul unei mașini

Proprietarul unei mașini din suburbia Boșteni-Pașcani s-a ales ieri, dis-de-dimineață cu o pagubă importantă. Acesta a intrat cu mașina într-un șanț aflat pe mijlocul drumului, unde se execută lucrări de apă și canalizare. Fiind orbit de soare dar și din cauza faptului că zona nu a fost semnalizată corespunzător, șoferul a intrat din plin în șanț fapt pentru care mașina a suferit pagube materiale importante.
Cunoscuții, apropiații acestuia spun într-o postare pe Facebook că firma ar fi trebuit să semnalizeze corespunzător zona iar cei de la primărie să monitorizeze aceste lucrări. Aceștia acuză de dezinteres, mai ales că însuși primarul a trecut și a împărțit pliante electorale și a cunoscut situația.
Iată postarea de pe Facebook a tinerei Sabina Bîrsan:
„Starea de sănătate a persoanei, pagubele materiale, emoționale și psihice ale persoanei cine le despăgubește?
Ce este aici? Ei bine, astăzi (ieri – n.r.), 5 iunie 2024, un incident mai mult decât neplăcut s-a produs pe strada Libertății din Boșteni. O bună parte din cetățenii Municipiului Pașcani au observat astfel de lucrări „minunate” prin majoritatea suburbiilor. (dacă nu, chiar în toate) Totuși, cred că toți am observat „interesul” pe care autoritățile locale și firma ce se ocupă de aceste lucrări îl acordă drumurilor publice. Care interes? Exact: niciunul!
Să explic mai în detaliu, această persoană se ducea în această dimineață ( spre locul de muncă tocmai când soarele era foarte strident exact spre parbrizul mașinii), moment în care s-a trezit cu explozia roților de pe față, aruncată fiind mai apoi în următoarea „lucrare” de pe stradă. Ce s-a întâmplat acolo? Partea din față a mașinii a avut cel mai mult de suferit, având pagube materiale ce nu mai merită să fie reparate.
Acum veți spune că persoana (chiar dacă locuiește în zonă), nu cunoaște drumurile unde stă, că avea viteză sau că nu știe legislație. Dar eu vă pot contrazice. Cum? Ei bine, aseară, în jurul orei 19, am trecut personal pe acolo, balizele erau exact în aceeași poziție ca în fotografii (o parte reprezentau ocolirea pe stânga, altele pe dreapta, dar în niciun caz corect – să menționez că balizele au rămas la fel, în aceleași locuri ca și înainte de a se efectua lucrări pe acel sens de mers, absolut nimic schimbat cât să se poată observa diferențe de semnalizare.)
Persoana în cauză nu avea de unde ști de aceste lucrări „că la carte” pentru că nu stă în apropiere, însă drumul său spre muncă este pe acolo.
Legat de viteză? Ce viteză poți avea știind că sunt lucrări pe acolo, că ai o mașină micuță, joasă, pe care o poți atinge ușor?
Și de legislație….cred că cei de la drumuri ar trebui să aibă personal calificat.
Să nu uităm și de acea baliză „TOP”, pe care cu siguranță au plătit nespus de mult…timp, cât să rupă o creangă dintr-un copac și să-l înfingă într-un plastic. Prin ce direcție ar fi trebuit să ocolim acolo?
Să nu uităm că aseară, exact în această zonă, domnul primar alături de „echipa minune” împărțea pliante, fără ca măcar să ofere cea mai mică atenție drumului greu de circulat.
Alte 2 mașini erau să pățească incidente asemănătoare, precum și un biciclist. Postez din nou, pentru că cei de la putere nu vor să aibă imaginea pătată acum, pe ultima sută de metri, înainte de alegeri.  (mi-au șters postarea de pe mai multe grupuri). Voi ce părere aveți?”, a transmis aceasta.

FOTO:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...