Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | O nouă investiție importantă pentru localnicii din comuna Mogoșești-Siret. Cămin Cultural cu 180 de locuri
nomad

FOTO | O nouă investiție importantă pentru localnicii din comuna Mogoșești-Siret. Cămin Cultural cu 180 de locuri

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești-Siret, a obținut finanțare pentru un alt obiectiv important pentru comunitate. Prin Compania Națională de Investiții (CNI) s-au alocat fonduri în vederea realizării unui Cămin cultural. Lucrările sunt deja începute iar graficul de realizare al proiectului este respectat de către constructor. O problemă a fost vremea ploioasă însă, spune edilul șef, termenul de finalizare conform contract va fi respectat.

„Este o clădire culturală absolut necesară pentru comunitate deoarece nu avem un cămin în comună. Proiectul este bine venit mai ales că avem mulți copii talentați în localitate. Din momentul în care am dat Ordinul de începere a lucrărilor ,,Construire Cămin Cultural în Comuna Mogoșești-Siret de 180 locuri”, lucrările au rămas în graficul stabilit, chiar dacă în ultima perioadă de timp vremea nu a fost prietenoasă. Bani sunt, iar noi cu mult spor vom da viață acestui obiectiv mult așteptat”, a declarat pentru Jurnalul Regional, primarul comunei Mogoșești Siret, Damian Butnariu.

G&B beton

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dosar penal pentru un tânăr din Sirețel. A condus o mașină deși nu avea permis și se afla și sub influența alcoolului

În cursul zilei de ieri polițiștii Biroului Rutier Paşcani au depistat, pe raza comunei Sirețel, ...