STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » EVENIMENT » Accident » FOTO | Panică pentru circa 200 de călători. Incendiu la o locomotivă în Gara localității Scânteia
pmp

FOTO | Panică pentru circa 200 de călători. Incendiu la o locomotivă în Gara localității Scânteia

În urmă cu puțin timp, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași au fost solicitați să intervină în localitatea Scânteia. Potrivit acestora, o locomotivă a trenului Tecuci – Iași (R63111) a luat foc. Circa 200 de persoane se aflau în garnitura feroviară și s-au autoevacuat.

„Incendiu produs la o locomotivă in loc. Scânteia, trenul Tecuci – Iasi (R63111), aproximativ 200 de persoane s-au autoevacuat din tren. Locomotiva (Diesel) este decuplată de la garnitură. La locul intervenției se deplasează Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu 2 ASAS, EPA Det. 2, EPA Det. 1 Iasi”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

La ora actuală trenul este staționat în Gara Scânteia iar echipajele au ajuns la locul intervenției. Nu sunt victime. Nu există pericol de extindere al incendiului, sunt degajări de fum la locomotivă. Se acționează pentru stingerea incendiului. În cele din urmă incendiul produs la compartimentul motor al locomotivei a fost lichidat.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista substanțelor care afectează șoferii va fi actualizată. Anunțul ministrului Sănătății 

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat joi, după ședința de Guvern, că lista cu substanţele ...