Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | Parazăpezi amplasate în suburbiile problemă din municipiul Pașcani
pmp

FOTO | Parazăpezi amplasate în suburbiile problemă din municipiul Pașcani

Au început pregătirile celor de la Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi pentru sezonul de iarnă. Deși mulți dintre angajați au purtat haine subțiri în loc de geci dat fiind perioada în care ne aflăm, precauțiile în caz de vreme capricioasă cu zăpadă sau viscol au fost și încă sunt luate.

Astfel, de la începutul acestei săptămâni, au fost luate măsuri necesare de prevenire în sensul că de la ieșire din municipiul Pașcani spre comuna Moțca și nu numai au fost instalate parazăpezi. Se cunoaște faptul că artera este una din cea mai tranzitată din zonă dar și cea mai problematică în sezonul de iarnă.

Spre exemplu, anul trecut, deși iarna nu a fost atât de capricioasă ca în alți ani, drumul respectiv a fost înfundat cu zăpadă rămânând blocate în trafic numeroase mașini de tonaj. Viscolul a pus în dificultate utilajele de deszăpezire chiar dacă au fost montate astfel de parazăpezi.

Precizăm faptul că astfel de măsuri au mai fost sau vor fi luate și pe alte artere problematice din apropierea municipiului cum ar fi Pașcani – Miroslovești (DJ208L), Pașcani – Ruginoasa (DJ208L) sau Pașcani – Valea Seacă traseul DJ208L.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...