Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO | Se toarna stratul de uzura in zona Garii Pascani. Guvernul Romaniei a alocat banii necesari pe proiect
pmp
www.jurnalulregional.ro

FOTO | Se toarna stratul de uzura in zona Garii Pascani. Guvernul Romaniei a alocat banii necesari pe proiect

Dupa ce o perioada de timp lucrarile de asfaltare a strazii Garii au fost oprite datorita unor probleme ce tin de instalatia de apa si canalizare in zona, de astazi firma care a castigat licitatia a reluat lucrarile. Astfel ca utilajele de asfaltare toarna ultimul strat de uzura in fata Garii. Se toarna tronsonul I de pe strada Garii urmand ca mai apoi sa se asfalteze celalalt tronson, dinspre Depou spre Parcul Pestisorul. „S-a inceput sa se toarne ultimul strat de asfalt pe strada Garii. Dupa ce vor termina aici, utilajele vor incepe sa toarne primul strat de asfalt acolo unde la ora actuala lucreza cei de la ApaVital. La parcul Pestisorul se lucreaza la reteaua de apa si canalizare si la bransamente”, a declarat pentru jurnalulregional.ro, Gabriela Nedelcu, viceprimar al municipiului Pascani.

 

Un alt aspect important este acela ca la inceputul acestei saptamani a fost semnat contractul de finantare cu PNDL-ul. Contractul face referire la finantarea proiectului de pe strada Garii (asfaltare, modernizare trotuare, etc.) si prevede alocarea unei sume de circa 5,7 milioane de lei.

„La inceputul acestei saptamani primarul Dumitru Pantazi a efectuat o vizita de lucru la Bucuresti pentru a semna contractul cu cei de la PNDL. S-a reusit sa se faca toate demersurile si din cate stiu Pascaniul a fost prins cu toata suma din proiect, in afara de acele cheltuieli neeligibile ce trebuiesc achitate de catre Primarie. Ni s-a aprobat proiectul, se face situatia de lucrari si urmeaza in functie de grafic sa se achite din bani catre firma”, a conchis Gabriela Nedelcu.

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Elevii care deranjează ora pot fi trimiși în altă sală sub supravegherea altui profesor. Noul regulament din școli și noul Statut al Elevului, puse în dezbatere de Ministerul Educației

Noul regulament de organizare și funcționare a școlilor și noul Statut al Elevului, puse în ...