Acasă » REGIONAL » Pascani » FOTO TAXE | Peste 20 de comercianti si-au manifestat interesul de a participa la „Zilele municipiului Pascani – 2017”

FOTO TAXE | Peste 20 de comercianti si-au manifestat interesul de a participa la „Zilele municipiului Pascani – 2017”

Mai este aproximativ o luna de zile pana cand vor avea loc Zilele Municipiului Pascani, iar la Primarie deja au ajuns peste 20 de cereri din partea comerciantilor pentru a ocupa teren. Marea majoritate se grabesc sa ocupe cele mai bune locuri pentru a-si vinde cat mai mult din marfa. Astfel ca locurile din zona Stadionului Municipal, unde se va desfasura intregul eveniment, aproape ca au fost luate in totalitate.

Click poza

Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Pascani, desi s-au inregistrat pana acum peste 20 de cereri mai sunt locuri ce pot fi inchiriate de catre micii agenti economici. „Pana la ora actuala avem primite la sediul administrativ peste 20 de cereri din partea agentilor economici. Cei care nu si-au manifestat inca intentia si doresc sa beneficieze de suprafete de teren cu ocazia Zilelor Municipiului Pascani o pot face pana la data de 27 iunie a.c., data limita in care se mai pot primi solicitari”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon.

Citeste si: O noua sedinta privind organizarea evenimentului „Zilele Municipiului Pascani”. Propunerea finala cu artistii ce vor urca pe scena

De mentionat faptul ca evenimentul Zilele Municipiului Pascani va avea loc in acest an pe data de 30 iunie – 1,2 iulie.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pensii 2024. Cine va primi cu 80% mai mult de la poştaş anul viitor

Ministrul Muncii (MMSS), Simona Bucura Oprescu, a oferit clarificări cu privire la impactul noii legi ...