Acasă » REGIONAL » Iasi » FOTO | VIDEO | Captură de droguri în Iași. Bărbat reținut de procurorii DIICOT
nomad

FOTO | VIDEO | Captură de droguri în Iași. Bărbat reținut de procurorii DIICOT

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Iași, au efectuat cercetări într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, în care, un bărbat a fost reținut.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul unui bărbat, de 53 de ani, după ce acesta a fost surprins în flagrant delict ieri, 8 iunie, în Iași, în timp ce ar fi efectuat o tranzacție cu droguri de mare risc.

În urma acțiunii, polițiștii au ridicat 1.375 de comprimate de MDMA ecstasy, 15 grame de fragmente de comprimate MDMA ecstasy, aproximativ 24 de grame de pulbere și fragmente de comprimate de MDMA ecstasy și un telefon mobil. Bărbatul a fost condus la audieri, iar față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, urmând ca astăzi, 9 iunie, acesta să fie prezentat Tribunalului Iași. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, iar la activități au participat și jandarmi din Iași.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Dosar penal pentru un tânăr din Sirețel. A condus o mașină deși nu avea permis și se afla și sub influența alcoolului

În cursul zilei de ieri polițiștii Biroului Rutier Paşcani au depistat, pe raza comunei Sirețel, ...