Acasă » EVENIMENT » FOTO | VIDEO | Prima zăpadă consistentă a creat probleme la Pașcani. Mașini avariate pe străzile municipiului

FOTO | VIDEO | Prima zăpadă consistentă a creat probleme la Pașcani. Mașini avariate pe străzile municipiului

Probleme la Pașcani. Zăpada depusă pe carosabil a dat bătăi de cap șoferilor încă de la primele ore ale dimineții. Potrivit conducerii Serviciului de salubritate s-a intervenit pe străzi pentru deszăpezire încă de la ora 03.40 însă, din cauza lipsei de utilaje cu greu s-a ajuns la rezultatul dorit. „De la ora 03.40 am tot intervenit cu 3 utilaje pe străzile din municipiu pe care le avem în grijă. Primul lucru a fost acela de a interveni pe rutele aflate în pante. Vă dați seama că nu poți deszăpezi atâția kilometri de drum cu câteva mașini într-un timp scurt. Mai mult decât atât, utilajele pe care le avem sunt de capacitate mică. Până le tot încarci și ajungi la destinație iți ia timp. La ora actuală se circulă bine pe străzile din municipiu”, ne-a declarat directorul Serviciului de salubritate, Leonard Ursu.

Consilierul local PMP, Sorin Olariu a ieșit pe străzi și a filmat situația din municipiu, acordând sprijin șoferilor cu probleme. Olariu i-a invitat pe cei din conducerea primăriei să iasă în oraș și să se trezească la realitate. Precizăm faptul că prima zăpadă mai consistentă depusă pe străzi a creat mai multe accidente rutiere. Un accident mai grav s-a petrecut în suburbia Boșteni unde un autoturism a derapat și a lovit un stâlp de înaltă tensiune, acesta fiind aproape doborât. Probleme au fost și la autobuzele de transport în comun, mulți călători alegând să facă autostopul pentru a ajunge la timp în oraș. Printre cei cu probleme se numără și taximetriștii care sunt nevoiți acum să-și ducă mașinile în servis, după cum se poate vedea și-n imaginile surprinse de consilierul local Olariu.

Sursa foto si video FACEBOOK Sorin Olariu

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Tânăr șofer prins băut la volan de polițiștii din Târgu Frumos

Un tânăr șofer de 27 ani a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri din ...