Acasă » IT / Stiinta » Galaxy A60 și Galaxy A40s, lansate oficial: care sunt noutățile interesante ale telefoanelor ieftine
nomad

Galaxy A60 și Galaxy A40s, lansate oficial: care sunt noutățile interesante ale telefoanelor ieftine

Ritmul lansărilor de la Samsung a devenit foarte alert în ultimele luni, iar Galaxy A60 și Galaxy A40s sunt cele mai noi modele din portofoliu.

În ultimul an, sud coreenii de la Samsung au făcut câteva investiții importante în terminale mainstream și entry-level. Lansarea de ieri reprezintă doar cel mai recent episod din seria gadgeturilor anunțate sub sigla Galaxy A. După Galaxy A70 și Galaxy A80, tocmai au fost dezvăluite oficial noile Galaxy A60 și A40s. Având în vedere numerele mai mici de la final, acestea nu sunt la fel de performante precum smartphone-urile anterioare.

Galaxy A60 merge pe urmele Galaxy A8s, prin includerea unei perforații în ecran pentru camera frontală. Galaxy A40s este foarte similar cu M30, în contextul în care seria Galaxy M nu va fi disponibilă în China.

Galaxy A60 este construit în jurul unui ecran LCD de 6,3 inci de tip Infinity-O cu o rezoluție nativă Full HD+. Camera dedicată selfie-urilor are 32 de megapixeli, iar raportul dintre suprafața utilizabilă a ecranului și partea frontală este de 92%. Acest procent remarcabil a fost atins prin eliminarea difuzorului din partea de sus a ecranului și înlocuirea sa cu tehnologia Screen Cast. Aceasta folosește întregul ecran ca difuzor.

Pe spate, terminalul are o cameră principală de 32 megapixeli cu F/2.7, o a doua cameră de 8 megapixeli ultra wide cu F/2.2 și un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Autentificarea se face printr-un senzor de amprentă de pe spate, în timp ce partea de procesare implică o combinație între un Snapdragon 675, 6GB RAM și o memorie internă de 128GB. Acumulatorul este de 3500 mAh și poate fi încărcat prin USB C. Prețul său de achiziție va fi de aproximativ 265 de euro.

Galaxy A40s se ascunde în spatele unui ecran Super AMOLED Full HD+ cu diagonala de 6,4 inci. Are o cameră frontală de 6 megapixeli și două camere principale, una de 13 megapixeli cu F/1.9 și o a doua, de 5 megapixeli cu F/2.2. Tot pe spate există un senzor de profunzime de 5 megapixeli.

Performanța este dată de SoC-ul Exynos 7904 în tandem cu 6GB RAM și o memorie internă de 64GB. Prezența acumulatorului de 5000 mAh este o raritate și se încarcă rapid la 15W. Prețul de achiziție pentru el este de doar 200 de euro.

Sursa playtech.ro

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

De ce fenomenele meteo extreme de pe Terra devin tot mai puternice și mai distrugătoare

Devine tot mai clar faptul că fenomenele meteorologice precum uraganele, taifunurile și cicloanele tropicale din ...