Acasă » REGIONAL » Harlau » GALERIE FOTO | Accident feroviar cu victime la Scobinți. Un vârstnic și un copil au fost preluați cu elicopterul SMURD
pmp

GALERIE FOTO | Accident feroviar cu victime la Scobinți. Un vârstnic și un copil au fost preluați cu elicopterul SMURD

În după-amiaza zilei de astăzi a avut loc un accident feroviar în localitatea Bădeni, comuna Scobinți unde un autoturism a fost lovit de trenul 11408 Hârlău – Iași. Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași, a rezultat două victime cu starea de conștiență alterată, încarcerate.
La fața locului s-a deplasat două autospeciale de intervenție, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg. Frumos, respectiv Punctului de Lucru Hârlău. Din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) s-au deplasat două echipaje. De asemenea, elicopterul SMURD a fost direcționat la locul evenimentului.
Victimele au prezentat diverse politraumatisme, conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a fost preluat de Echipajul de Salvare Aeriană (ESA) pentru a fi transportat la spital, iar pasagerul dreapta, bărbat, în vârstă de 16 ani a fost preluat de către echipajul medical SAJ tip C sosit la locul intervenției. Deocamdată nu se cunosc date despre starea lor de sănătate.

Polițiștii fac cercetări pentru a se stabili în ce condiții a avut loc accidentul.

FOTO:

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pământul se clatină și zilele devin mai lungi, iar oamenii sunt de vină, conform noului studiu

Pământul se clatină, iar zilele devin mai lungi. Noi studii, care au utilizat inteligența artificială ...