Acasă » REGIONAL » Moldova » Gaze naturale în comuna Stolniceni-Prăjescu. Localnicii vor dispune de de utilități ca la oraș

Gaze naturale în comuna Stolniceni-Prăjescu. Localnicii vor dispune de de utilități ca la oraș

Procesul de dezvoltare a comunei Stolniceni – Prăjescu continuă. Conducerea primăriei spune că nu este vorba despre promisiuni în această perioadă de alegeri locale, ci de demersuri reale făcute în vederea creșterii nivelului de trai al localnicilor din zonă. Primarul Costel Hugeanu a declarat pentru Jurnalul Regional faptul că de când se află la conducerea comunei au fost implementate și realizate proiecte absolut necesare pentru cetățeni. De asemenea, edilul șef a relatat reporterilor noștri proiectele aflate în derulare sau alte obiective ce urmează a fi realizate. Un proiect important este înființarea rețelei de gaze naturale.

Costel Hugianu

„Documentația este deja înaintată la minister în vederea aprobării pentru toate cele trei sate din comună.  Este vorba despre 52 de km de rețea. Spre finanțare la Compania Națională de Investiții (CNI) mai există și un proiect pentru reabilitarea prin asfaltare a unui drum în lungime de 3,5 km în satul Brătești. De asemenea, tot prin CNI se află depus un proiect de extindere rețea de apă și canalizare în toată comuna. Astfel, toți localnicii vor dispune de utilități ca la oraș. Tot cu finanțare guvernamentală vom reabilita cele două dispensare umane din satele Stolniceni Prăjescu și Brătești. A fost depusă toată documentația iar acum așteptăm un răspuns favorabil în vederea începerii lucrărilor”, a declarat pentru Jurnalul Regional primarul comunei Stolniceni Prăjescu, Costel Hugianu.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Gheorghe Nica, 27 de ani de închisoare în cazul celor 39 de migranți morți în remorca unui camion, în Anglia

Patru bărbați au fost condamnați vineri la Londra la pedepse cuprinse între 13 și 27 ...