Acasă » LIFESTYLE » Globurile de aur 2020. Lista completă a câștigătorilor Golden Globes
thomplast

Globurile de aur 2020. Lista completă a câștigătorilor Golden Globes

Cea de-a 77-a ediţii a galei de decernare a Globurilor de Aur, organizată de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), a adus mari surprize în rândul câștigătorilor. Vă prezentăm lista completă!

„Once Upon a Time in Hollywood”, de Quentin Tarantino, marele câştigător al galei Globurilor de Aur. „Once Upon A Time In Hollywood” a fost, cu trei trofee, marele câştigător al galei Globurilor de Aur 2020, fiind desemnat cea mai bună comedie, în timp ce “1917”, de Sam Mendes, a primit premiul pentru cea mai bună dramă. „Succession”, „Fleabag” şi „Cernobîl” au primit majoritatea premiilor TV.

Ramy Youssef a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie, pentru rolul din “Rami”.

Renée Zellweger, premiată cu Globul de Aur 2020 pentru cea mai bună actriţă într-un film dramă.Globurile de Aur 2020: Joaquin Phoenix, desemnat cel mai bun actor într-un film dramă. Joaquin Phoenix a fost desemnat cel mai bun actor într-un film dramă, pentru rolul din “Joker”, de Todd Phillips, la cea de-a 77-a ediţie a galei Globurilor de Aur, care are loc duminică noapte, la Los Angeles.

Globurile de Aur 2020: Taron Egerton, desemnat cel mai bun actor într-o comedie. Globurile de Aur 2020: „Once Upon A Time In Hollywood”, desemnat cel mai bun film de comedie. Lista completă a câştigătorilor premiilor Globurile de Aur 2020. Globurile de Aur 2020: „Succession”, desemnat cel mai bun serial dramă. Sursa: Realitatea.net

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Sunteți gripați? Iată ce recomandă un medic specialist

Doctorul Adrian Streinu Cercel, manager al Institutului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, a făcut un ...