STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » IT / Stiinta » Half-Life a fost refăcut de un fan și vine cu o perspectivă top-down
pmp

Half-Life a fost refăcut de un fan și vine cu o perspectivă top-down

Dacă ai urmărit Half-Life încă de la începuturile revoluționarului FPS de la Valve, l-ai văzut crescând prin expansiuini precum Blue Shift și Opposing Force, și ai experimentat chiar și mod-uri excentrice, precum acela în care Gordon Freeman cară o cutie de carton. Sună absurd, nu?

Imaginează-ți asta: Half-Life recreat ca un shooter top-down, stil twin-stick, cu o ceva elemente roguelike. Sună ca ceva scos dintr-un vis? Well, bine ai venit în realitate. Această interpretare unică, numită Half-Life Loop (sau ‘Codename Loop’ pe Steam), este aprobată de Valve și te așteaptă să te arunci în mijlocul acțiunii. Dacă protagonistul, tăcutul Gordon Freeman, ar putea vorbi, ar ura acum ‘heck yeah’.

Această versiune interesantă este creată de talentatul ‘PinkyDev’. El a transformat Black Mesa într-un shooter isometric twin-stick unde G-Man îl închide pe Gordon într-un ciclu nesfârșit de provocări de luptă. În timp ce PinkyDev perfecționează o campanie liniară pentru Loop, el adaugă și unele elemente roguelike, promițând o experiență roguelike completă în viitor.

În trecut, PinkyDev a contactat Valve pentru permisiunea de a lansa jocul lor Half-Life creat de fani pe Steam. Iată că, Codename: Loop este în sfârșit aici! Demo-ul complet, inspirat de nivelul notoriu Questionable Ethics din Half-Life, te transportă într-un univers alternativ unde Enter the Gungeon se întâlnește cu Black Mesa. Intrigant, nu-i așa?

Ce e și mai fantastic este că poți crea propriile hărți, introducând toate armele, inamicii și setările clasice Half-Life preferate. Ai chef să încerci noua reinterpretare a legendarului joc revoluționar? Este disponibil chiar acum pe site-ul dezvoltatorului, și tot ce trebuie să faci este să descarci versiunea demo, singura disponibilă în acest moment. Toată această agitație te face totuși să te întrebi – unde naiba este Half-Life 3?

Citește mai multe pe Zonait.ro

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...