Acasă » REGIONAL » Iasi » HAOS in Guvernul GRINDEANU. Unii lideri locali PSD, nemultumiti de atitudinea lui Dragnea – CEx
pmp
PSD Pascani

HAOS in Guvernul GRINDEANU. Unii lideri locali PSD, nemultumiti de atitudinea lui Dragnea – CEx

HAOS in Guvernul PSD. Reporterii de la Jurnalul Regional au incercat sa afle parerea liderilor de organizatii politice din Pascani vizavi de instabilitatea politica creata la nivel national si implicit despre repercursiunile economice ce vor urma. Demiterea Guvernului Grindeanu va avea un impact major asupra investitiilor din administratiile locale, mai ales in acele Unitati Administrativ Teritoriale (UAT) care aveau depuse proiecte la diferite Ministere si la care se asteptau ca in aceste zile sa aibe un raspuns din partea lor. Blocajul creat va fi simtit in toate administratiile locale, indiferent de culoarea politica.

Revenind la parerea liderilor politici din municipiul Pascani, unii au catalogat situatia peste puterile lor de gandire, bun simt, etc. in timp ce altii au avut declaratii interesante. Cei de la PSD Pascani se afla in discutii cu superiorii din organizatie inca de la primele ore ale diminetii. Acestia spun ca este programata pentru ziua de vineri o intalnire la Iasi unde se va discuta despre situatia actuala. „Maine revenim cu o declaratie. Avem programata o sedinta a Biroului Permanent Judetean PSD Iasi pe aceasta tema unde vom discuta despre situatia actuala creata. Nu ne putem pronunta astazi. Vom reveni cu o declaratie”, au declarat cei de la Organizatia PSD Pascani.

De mentionat faptul ca nici unii primari PSD, si nu numai, din judet, nu sunt multumiti de decizia CEx PSD – Liviu Dragnea. Primarii se tem ca vor fi blocate o serie de proiecte pentru care aveau speranta ca vor intra la finantare in viitorul apropiat. Pana la numirea noului Guvern, primarii vor fi nevoiti sa faca alte drumuri la Bucuresti cu scopul de a oferi explicatii noilor ministri in ceea ce privesc proiectele pe care le au si importanta lor.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...