Acasă » REGIONAL » Harlau » Hârlău: Tânăr prins băut la volan și fără permis de conducere

Hârlău: Tânăr prins băut la volan și fără permis de conducere

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Erbiceni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 281, în comuna Erbiceni, fără a deţine permis de conducere.

În urma testării tânărului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în anterior tânărul ar fi sustras autoturismul aparţinând unui bărbat din comuna Erbiceni, din faţa locuinţei acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat. 

De asemenea, tot ieri, polițiștii din Hârlău au depistat un bărbat de 31 de ani, din comuna Cepleniţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 281, în comuna Ceplniţa, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vladimir Putin, declarație surprinzătoare: SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii

Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au ...