Acasă » LIFESTYLE » Horoscop 6 februarie 2020. Vestea neașteptată pe care o primește această zodie
nomad

Horoscop 6 februarie 2020. Vestea neașteptată pe care o primește această zodie

 Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 6 februarie 2020.

Berbec

Ai luat o decizie și nu te lași influențat de nimeni și de nimic. Nici chiar partenerul de viață nu mai poate să te facă să te răzgândești. Totuși, ar fi bine să te asiguri că drumul pe care mergi este cel bun.

Taur

Astăzi ai de trecut printr-un moment mai tensionat. Te simți ca și cum urmează să dai un examen și riști să nu iei notă de trecere. Nu îți poți controla nici bătăile inimii. Încearcă să te liniștești, vei vedea că totul se va sfârși cu bine.

Gemeni

Se apropie o zi importantă pentru tine. Ai avut mult de lucru în ultima perioadă și vrei că în final totul să iasă perfect. Știi bine că totul este pus la punct până în ultimul detaliu. Pregătește-te să sărbătorești.

Rac

Fii gata de o zi mai aspră la birou! Vor avea loc câteva discuții mai tensionate care te implică și pe ține. Orice ar fi, cea mai bună abordare e sinceritatea. Spre seară ai putea avea parte de o surpriză.

Leu

Ca să obții ceea ce îți dorești vei fi nevoit să cheltuiești o sumă foarte mare. Dacă de obicei te-ai fi gândit de două ori înainte să achiți, acum nu ai nicio ezitare. Gândul că acum vei avea ceva ce îți doreai de foarte mult timp te face să zâmbești.

Fecioară

Ai foarte multe în plan astăzi și nu știi dacă vei face față. Împarte totul în două și roagă pe cineva din familie să te ajute. Altfel, în câteva ore o să te simți epuizat și abia o să reziști până seară.

Balanța

Cei din jur îți reproșează că uneori nu iei în serios viață. Ar trebui să dai dovadă de mai multă maturitate mai ales că se întâmplă ceva destul de serios în preajmă ta. Faptul că ignori anumite lucruri, nu înseamnă că ele nu există.

Scorpion

Reușita pe care o ai te aduce în centrul atenției printre prieteni. Nu ești obișnuit să fii pus în această postură și te emoționezi ușor. Bucură-te de faptul că lumea vrea să vorbească cu ține. E o ocazie excelentă pentru socializare.

Săgetător

Ești plin de entuziasm. Sunt șanse să semnezi un contract care ar putea să-ți schimbe viață. Știi că ai muncit foarte mult pentru asta și meriți din plin. Deja te și gândești cum să sărbătorești. Vrei că toți prietenii să știe cât ești de fericit.

Capricorn

Ți se propune o nouă funcție sau noi atribuții. Ești luat prin surprindere și încerci să îți dai seamă dacă ar trebui să accepți sau nu. Înainte de a da un răspuns final, analizează bine situația. Pune în balanța avantajele și dezavantajele.

Vărsător

Te îngrijorează situația unei rude apropiate care trece printr-o perioadă dificilă. Gândurile care te frământă nu te lasă să te concentrezi asupra unor activități la locul de muncă și din cauza asta este posibil să întâmpini câteva probleme cu șefii.

Pești

Ai grijă cu cine stai de vorba astăzi. Evită să îți povestești viață în cele mai mici detalii unor persoane pe care nu le cunoști bine indiferent cât de cumsecade păr. Seară ajungi acasă târziu, așa că nu îți programă nicio ieșire în oraș.

sursa

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

China anunţă, după teste clinice, că medicamentul antigripal Favipiravir arată eficacitate în tratarea COVID 19

China a finalizat cercetările clinice ale Favipiravir, un medicament antiviral care a demonstrat eficacitate clinică ...