Acasă » IT / Stiinta » Huawei a lansat telefonul care-i stinge lumina
nomad

Huawei a lansat telefonul care-i stinge lumina

Din mai și până acum, Huawei s-a regăsit în situația incertitudinii. Accesul la serviciile Google, la Windows 10, la hardware și chiar anumite piețe au fost toate în discuție. Din 19 septembrie, are un nou telefon: Mate 30. Sau, mai bine zis, o nouă serie: Huawei Mate 30. Cel mai scump telefon din serie e scump, foarte scump, iar cel mai ieftin nu-i nici el foarte ieftin. Dar cât de indicat ar fi să alegi vreunul dintre modele?

O scurtă precizare despre titlu. Există două companii Huawei: cea din China și cea pe care o cunoaștem în Europa. Aici, e posibil ca Mate 30 să nu aibă nicio șansă fără serviciile Google – Gmail, Maps și, în special, YouTube. În China, telefoanele sale se vor vinde la fel de bine ca până acum (dacă nu chiar mai bine). Porsche Design încă există ca ediție de colecție. Dispare Huawei? La cât e de mare, evident nu. Dar, la cum arată lucrurile acum, pentru o vreme va fi incert succesul companiei în Europa.

Spre finalul evenimentului de prezentare a seriei Huawei Mate 30, Richard Yu, directorul general al companiei, a vorbit foarte pe scurt despre soluția pe care o are. În locul serviciilor Google există serviciile Huawei. A fost atât un mesaj pentru utilizatori, cât și un mesaj către dezvoltatorii de aplicații. Continuarea pe playtech.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum arată interiorul Crew Dragon, vehicolul spațial care i-a dus pe americani în Cosmos

Pentru super-misiunea spațială au fost îmbrăcați de un designer de la Hollywood și au luat ...