Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Ianna Novac a născut un băiețel
thomplast

Ianna Novac a născut un băiețel

Ianna Novac a devenit astăzi mamă pentru a doua oară. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar anunțul a fost făcut de proaspăta mămică, pe contul de socializare.

Suntem cei mai fericiţi din lume!!! Astăzi Alexandru a venit pe lume. Nu există bucurie mai mare pe pământ!!!! Nu există dar mai mare pentru noi. Mulţumim Doamne pentru această binecuvântare!!!”, a scris Ianna Novac pe reţelele de socializare, alături de cara a atașat și o fotografie emoționantă.

„Eu nu ştiam că sunt însărcinaţă. Ericuţa noastră ne-a adunat într-o seară şi zice ea: să ştiţi că eu m-am hotărât, o să am un frăţior şi o să îl cheme Alexandru. Noi am început să râdem. Au trecut vreo două zile. Am luat un test întâmplător. Aveam nişte stări, dar diferite. Când am ajuns acasă, a ieşit testul pozitiv. Am zis Doamne Dumnezeule. Am fost la biserică şi vorbeam cu preotul că sunt însărcinată. Şi da, este băiat şi o să îl cheme Alexandru. Ericuţa este un copil adorabil, eu acum sunt topită după copii. Nu am fost aşa”, a spus Ianna Novac. În urmă cu ceva timp la Antena Stars, potrivit Spynews.

Sursa www.libertatea.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mihai Mărgineanu, alias Ardiles, spune ADEVĂRUL despre Las Fierbinţi!

Mihai Mărgineanu, cel care îl interpretează pe Ardiles în serialul Las Fierbinţi, de la Pro ...