Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Ianna Novac a născut un băiețel
nomad

Ianna Novac a născut un băiețel

Ianna Novac a devenit astăzi mamă pentru a doua oară. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar anunțul a fost făcut de proaspăta mămică, pe contul de socializare.

Suntem cei mai fericiţi din lume!!! Astăzi Alexandru a venit pe lume. Nu există bucurie mai mare pe pământ!!!! Nu există dar mai mare pentru noi. Mulţumim Doamne pentru această binecuvântare!!!”, a scris Ianna Novac pe reţelele de socializare, alături de cara a atașat și o fotografie emoționantă.

„Eu nu ştiam că sunt însărcinaţă. Ericuţa noastră ne-a adunat într-o seară şi zice ea: să ştiţi că eu m-am hotărât, o să am un frăţior şi o să îl cheme Alexandru. Noi am început să râdem. Au trecut vreo două zile. Am luat un test întâmplător. Aveam nişte stări, dar diferite. Când am ajuns acasă, a ieşit testul pozitiv. Am zis Doamne Dumnezeule. Am fost la biserică şi vorbeam cu preotul că sunt însărcinată. Şi da, este băiat şi o să îl cheme Alexandru. Ericuţa este un copil adorabil, eu acum sunt topită după copii. Nu am fost aşa”, a spus Ianna Novac. În urmă cu ceva timp la Antena Stars, potrivit Spynews.

Sursa www.libertatea.ro

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Globurile de aur 2020. Lista completă a câștigătorilor Golden Globes

Cea de-a 77-a ediţii a galei de decernare a Globurilor de Aur, organizată de Asociaţia ...