Acasă » EVENIMENT » Iaşi: Nicio reacţie adversă în opt zile de vaccinare împotriva noului coronavirus

Iaşi: Nicio reacţie adversă în opt zile de vaccinare împotriva noului coronavirus

Dupa vaccinarea celor 260 de cadre medicale de la „Infecţioase” au urmat, începând cu 31 decembrie, câte 75-80 de vaccinări pe zi la spitalele suport Covid.

„Nimic în afară de o durere întânită şi la celelalte vaccinuri, în zona de contact” – managerul de la Pneumoftiziologie, imediat după vaccinare. Din nefericire, cazurile grave se înmulţesc la Iaşi. Medicii spun că zilele 7-10 au devenit pentru unii infectaţi decisive, când boala se poate agrava brusc.

Sfârşitul de an a venit cu veşti bune pentru angajaţii din sistemul sanitar. După vaccinarea celor 260 de cadre medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase, au urmat cele de la Spitalul de Pneumoftiziologie.

“M-am vaccinat şi mă simt normal, nu am avut nicio problemă, nicio reacţie, aşa cum s-a întâmplat şi cu colegii mei. Nimic în afară de o durere întânită şi la celelalte vaccinuri, în zona de contact” a declarat Radu Crişan Dabija, managerul de la „Pneumo”. Spitalul de Pneumoftiziologie, principalul spital suport COVID, a intrat în campanie chiar în ziua de Revelion. “De atunci am vaccinat în fiecare zi, şi pe 31 şi pe 1 şi pe 2 ianuarie, în medie 75-80 de persoane pe zi. Am vaccinat inclusiv colegi de la celelalte spitale care au vrut să-şi facă vaccinul acum şi nu pe 4 ianuarie, dar mai avem personal de vaccinat”, a mai adăugat Radu Crişan Dabija, potrivit ziaruldeiasi.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pașaportul Covid -19 pentru zborul cu avionul. Cum arată documentul

Companiile aeriene își doresc ca, din luna martie 2021, zborul cu avionul să fie posibil ...