Acasă » EVENIMENT » IAȘI | Polițiști la datorie! 400 de sancțiuni date în câteva ore
pmp

IAȘI | Polițiști la datorie! 400 de sancțiuni date în câteva ore

Ieri, poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 130 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 400 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor efectuate au fost sesizate 25 de infracţiuni.

„Poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 3 acţiuni şi s-a intervenit la 140 de evenimente, dintre care 132 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor au fost sesizate 25 de infracţiuni. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 405 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 149.125 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 37 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii ieșeni.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Peste 100 de apeluri la 112, ieri, în județul Iași

Potrivit polițiștilor IPJ, în ultimele 24 de ore, agenții au intervenit la peste 100 de ...