Acasă » REGIONAL » Moldova » Iată ce artiști ar putea concerta la Pașcani: Iris, Vunk, Holograf, Voltaj, Zdop şi Zdup, Phonix
thomplast

Iată ce artiști ar putea concerta la Pașcani: Iris, Vunk, Holograf, Voltaj, Zdop şi Zdup, Phonix

Propuneri de artiști de renume pentru o nouă ediție a Zilelor Municipiului Pașcani. În acest an, evenimentul va avea loc pe data de 19 – 21 iulie 2019. Decizia modificării datei de sărbătoare aparține Comisiei de organizare a manifestației. Unul din factorii care a contat în modificarea datei a fost acela de a evita vremea capricioasă, știindu-se faptul că de obicei la sfârșitul lunii iulie nu prea sunt precipitații.

„Comisia pentru organizarea Zilelor Municipiului Paşcani s-a întrunit astăzi, 14 iunie unde a fost stabilita perioada in care va fi organizat evenimentul. Sarbatoarea Municipiului va avea loc în zilele de 19, 20 si 21 iulie 2019. Schimbări sunt si in prima zi ce va fi dedicată festivitatilor de deschidere si înfrăţirii cu comuna Paşcani din Republica Moldova, iar in urmatoarele doua zile vor fi programate spectacole. Urmatoarea intalnire a comisiei a fost stabilita pentru marti, 18 iunie.

Mentionam ca au fost deja prezentate câteva oferte primite din partea unor firme organizatoare, cu numele artiştilor care pot fi contractaţi pentru zilele orasului. Ar putea concerta la Paşcani trupele Iris, Vunk, Holograf, Voltaj Zdop şi Zdup, Phonix dar şi îndrăgiţii interpreţi The Motans şi Pavel Stratan precum şi artiştii de muzică populară Ionuţ Fulea, Maria Dragomiroiu, Ionuţ Dolanescu sau orchestra “Fraţii Advahov”, precizează organizatorii.

Dacă aveți propuneri de artiști sau alte propuneri legate de eveniment puteți lăsa un comentariu iar reporterii noștri le vor prezenta celor din Comisie.

About Irina GHERASIM

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănean depistat băut la volanul unei mașini

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au depistat, pe raza municipiului Iași, ...