STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Iasi » Ieșeanul Mihail Doruș, numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale

Ieșeanul Mihail Doruș, numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale pe Mihail Doruș. Acesta ocupă acum funcția de director tehnic la ApaVital.

Doruș a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” în anii ’90. El lucrează la ApaVital încă din 1995.

CV complet – AICI

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial (MO) aseară. „Este un specialist foarte bun, din acest motiv l-am propus pentru ocuparea acestei funcţii”, ne-a declarat Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. „Lucrează în domeniul dezvoltării locale, în specialitatea reţelelor de apă-canal şi drumuri şi va fi un sprijin pentru toţi primarii – evident, şi pentru cei din Iaşi”, a mai spus şeful CJ.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista proiectelor care vor intra la finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru fiecare localitate în parte din Iași. Câteva comune au întrecut, din nou, Pașcaniul

Recent, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a făcut public lista proiectelor din județul ...