Acasă » REGIONAL » Moldova » În doar două ore de controale, polițiștii pășcăneni au dat amenzi de peste 15.000 lei
nomad

În doar două ore de controale, polițiștii pășcăneni au dat amenzi de peste 15.000 lei

Polițiștii pășcăneni au efectuat, zilele trecute, o serie de controale pe raza municipiului Pașcani cu scopul de a depista persoane care încalcă legea. În doar două ore, de la 10.00 la 12.00, au fost controlate 51 autovehicule, fiind legitimate 66 persoane. Amenzile au fost pe măsură.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani și Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani, împreună cu un reprezentant al Poliției Locale Pașcani, au acţionat, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică, prevenirea accidentelor rutiere și combaterea faptelor de comerț ilicit.

În cadrul acțiunii au fost verificate 12 unități comerciale și au fost controlate 51 autovehicule, fiind legitimate 66 persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 29 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.650 lei, dintre care 14 conform O.U.G. nr. 195/2002, 10 conform Legii nr. 12/1990 și5conform Legii nr. 61/1991. Un bărbat, de 64 ani, a fost sancționat contravențional, cu amendă, în cuantum de 500 lei, conform Legii nr. 12/1990, deoarece a fost depistat în timp ce comercializa produse agro-alimentare, fără a avea prețurile afișate. Un bărbat, de 52 ani, din municipiul Pașcani, a fost sancționat contravențional, cu amendă, în cuantum de 500 lei, conform Legii nr. 12/1990, deoarece a efectuat activități de comerț în alte locuri decât cele prevăzute de legislația în vigoare”, precizează cei de la IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Un comentariu

  1. Au stat degeaba pana acum iar cand a venit pandemia au fost pusi la munca ! ( SI IS CAM SUPARATI ) In nici o alta tara nu se dau asemenea amenzi ! Politia romana , siguranta si incredere ? HAI SICTIR !

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Bărbat dispărut de la domiciliu, găsit în Constanța

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, ...